About me

Nu har du hittat till samlingsplatsen för bloggare i svenskfinland. Här kommer det upp allt från evenemang, tips, nyheter, skvaller, roligheter, pinsamheter, videobloggar och allt möjligt man kan tänka sig. Förstås kommer det gälla bloggvärlden.

Har du läst något inlägg du absolut tycker att borde läsas av fler och lyftas fram? Ska du ordna ett bloggevent och vill ha lite mera reklam för det? Vet du någon som förtjänar att bli veckans blogg, eller du kanske vill bli det själv? Har du annat bara något blogg-relaterat du tycker vi borde veta om? Då ska du absolut kontakta oss på mail eller i en kommentar!

Vad är ”Dagens rubrik”?

Dagens rubrik går ut på att vi postar ett inlägg där vi avslöjar en rubrik, t.ex. ”Detta förändrade mitt liv” Sedan är det upp till dig att skriva ett inlägg med just den rubriken. Inlägget får vara vinklat hur som helst, handla om vad som helst, och se ut hur du vill, MEN inlägget måste kunna kopplas till rubriken på ett eller annat sätt.
Då du skrivit ett inlägg ska du kopiera adressen till inlägget och klistra in den som en kommentar under ”Dagens rubrik” inlägget här på FSB.

När tre dagar har gått kommer vi att välja ut ett vinnande inlägg som lyfts fram och får ett eget vinnar-inlägg här på FSB. Lycka till!